tiistai 12. marraskuuta 2013

home is where the heart is

Ensinnäkin kiitos kaikille uusille lukijoille! En oo saanu mitää kirjotettuu mut silti teit on tullu noin monta :o

Subun lopetus ei oo edenny yhtään. Viime vedoista taas 2h, kohta varmaan "ilta"vedot ennenku alan nukkuu. Oon käyttäny joku 8kk texii lähes päivittäin eli aika varma et vierotusoireet alkaa tulla esii ku jossain vaihees tulee väkisin yli kolmen päivän tauko. Psyykkisis on tarpeeks kestettävää, miten jaksan fyysiset?

Toisaalta mun elämä on nytki yhtä kaaosta et ei se pahemmaks voi mennä. Nukun päivät, valvon yöt, välil nukun ilman lääkkeitä 20h. Joskus saatan paastoo 3pv ja sit vetää 2 pizzaa naamaan hyväl omaltunnol. Joskus on päivii ku juoksen 3 eri paikassa allekirjottamassa papereita, käymässä kämppäesittelyssa ja ostamassa pesukonetta. Seuraavana piikitän itteeni sörkän kerrostalon kulman takana ja oksennan bussiin. Mun elämässä ei oo mitää kunnon rutiinia, ei sellas ankkurii mil saisin itteni paikoilleen. Tasapainoilen muurilla ja välillä sen tasapainoilun lomassa hypin puolelta toiselle päättämät kumpi niistä on se mun puoli, jos kumpikaan.

Mä oon jotenki luovuttanu toistaseks. Mun elämä on ikäänku tauolla nyt. Kohta tulee tapahtuu tähänastisen elämän suurin muutos, joka toivottavasti muuttaa mun elämän ihan kokonaan sellasen normaaliin suuntaa. Se voi mennä myös toisin päin, jollon annan itteni mennä ihan pohjalle. En tiedä kumpi on todennäkösempi, enkä välttämättä ees kumpaa haluisin. Haluaisin haluta ensimmäistä vaihtoehtoo, mut miten pakottaa itteensä haluamaan jotain? En tiiä, jos joku tietää voi kertoo.

Myös laihdutusinto on taas alkanu palautuu. Katotaanko saisinko jouluks muutaman kilon pois, ja missä vaiheessa pääsen vaikka 47 kiloon. Täl hetkellä paino on 52 mikä on oikein hyvä, oon melkeen kuukauden syöny päivittäin normaalisti eli sen 1500-2000kcal. Paino nousee aina jonku 2kg ku lopettaa laihdutuksen ja seki vaan siks ku nesteet tulee takasin. Pysyvää laihtumista on siis tullu ku kuukauden oon syöny normaalisti enkä liikkunu paljoo paskaakaa eikä siltikää paino oo noussu samoihi lukemii ku alottaes. HAH siitä saitte te jotka väititte ettei paino tipu pysyvästi alle 1000kcal dieetillä. Kyllä muuten tippuu, myös mulla, vaikka mun aineenvaihdunta on viel normaalii hitaampi subutexin kiskomisen takia.

Yritän ryhdistäytyy tän päivittämisen suhteen. Ei vaan oo kauheesti ideoita, tekisinkö vaan normaaleja postauksii vai yrittäsin keksii jotain erillaista. Kysymys? Joku mis pyydän mun poikaystävää kertoo miten se näkee mun ongelmat? Joku muu vähä erikoisempi..?

7 kommenttia:

 1. toi poikaystävän näkemys olis kyllä mielenkiintoinen :) voimia!

  VastaaPoista
 2. fragile: Okei, katotaa mitä mieltä se ois :p Kiitos, samoin sulle!
  Tyttö: Ei oo :O

  VastaaPoista
 3. Miten sulla on aina varaa vetää orkkista ? Eik xone ois halvempaa ja toinen, miks vitussa vedät jossain pihalla "kulman takana" ja ootko kuullu esim a-klinikoista, jos oikeesti haluisit lopettaa, niin suosittelisin meneen kun saa kipu- ja unilääkkeitä jotka auttaa niissä refloissa

  VastaaPoista
 4. On xone halvempaa mut 1. siin on naloksonii mikä alkaa oksettaa mua ja tuntuu blokkaavan vaikutuksii ja 2. sitä on huomattavasti vaikeempi saada. Melkee kaikki luukut myy pelkkää texii. "kulman takana" on joskus vedetty ku oon ollu ulkona eikä mitkää vessat ollu auki. Harvemmin ne onkaa puol 12 yöllä :p mielummin tosin vedän vessassa tai kotona ihan käytännön syistä ja ulkona kuumottelen et joku tulee siihen.

  oon kuullu a-klinikoista ja täl hetkel käynki nuorille tarkotetussa, toki sieltä bentsoja saa mut ei ne kauheesti niihin refloihin auta. kyllä mä ne kestän jos löytäsin jostai enemmä motiivii. täl hetkel ainoo motiivi lopettaa on rahanmeno ja läheisten painostus, en löydä sitä tarpeeks ittestäni minkä takii täs pysynki näin pahasti kiinni.

  VastaaPoista
 5. Fimaatko vetojas ? Kai oot tietonen et xone ja texi sisältää vitusti kalkkia ja se kalkki kulkeutuu pikkuhiljaa sun silmiis ja huonontaa näköö, loppupeleissä sulta saattaa lähtee näkö kokonaan ? Ootko käyny testaa onks sulla C ?

  VastaaPoista
 6. fimatan, aina. yleensä niil vinkist ostetuil mitkä fimattaa 98% niit paskoista, harvemmi pumpulipalloil jota saa samast paikast ilmatteeks. ei oo ainakaa tän 2v aikan huonontunu yhtää :) ja juu tietty oon, ei oo tullu mitää tautei. ei c tartu ku veren välityksel enkä _ikinä_ käytä samoi värkkei muitten kans vaik ne väittäis et on terveitä. aina omat ja uudet mukana :)

  VastaaPoista