keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tell me what you want to hear

Uus kuu, uus blogi. Alotan kaiken puhtaalta pöydältä. En usko et kukaa mua enää tunnistaa, en enää paljasta naamaani täällä ja yritän muutenki vähä anonymisoituu. En kerro nimeeni tai tarkkaa asuinpaikkaani. Viimeks ku mut tunnistettii jouduin tosi isoihin vaikeuksii. En enää ikin haluu kokee sitä uudellee.

Mut joo, oon kohta 18v tyttö stadista ja oon viimeset 4 vuotta kärsiny erinäisist ongelmista. Ensin anoreksia, sitte masennus joho sisälty ahdistus- ja paniikkikohtauksii, sit pelkkä masennus joka muuttu sen verran pahaks et olin sairaslomalla vuoden ja nyt - en tiiä. Oon liian lihava, turvonnu, ällöttävä läskikasa. Haluun taas pikkuseks. En ehkä nii pikkuseks ku enne mut kuitenki pienemmäks. Paino tänä aamuna kaiken eilisen mättöilyn ja 1l juomisen ennen vaa'al käyntii (olin kuolla janoo) tasan 60kg. Pituuttahan on se 168cm. Ymmärtänette miks haluun laihtuu. Koko tän ajan oon jojoillu mun painon kanssa, välillä oksennellu ruokii, paastoillu, ahminu taas kaikki kilot takasi, alottanu uudellee laihdutukse enkä kuitenkaa lopulta edenny yhtää mihinkää. En haluu enää tollasta. Haluun nyt kunnol alkaa tiputtaa painoo ja muutenki alkaa hoitaa asioita. Koko elämä on ihan kaaosta just nyt.

Ensimmäinen painotavote on 55kg (bmi 19.5), seuraava 52kg (bmi 18.4) ja viimesin jotain 45 ja 47 välillä. Alle 45 en haluu enää pudottaa, sen jälkee se kuitenki laskee aina vaa ja koht alkaa kolmonen houkuttelee liikaa. Ja sit sitä taas mennää.

En ainakaa viel mitää tiettyy dieettii noudata. Syön vähän, nii et tuntuu et oon täynnä enkä ala pyörtyilee tms. Katon vähän etten pistä mitää paskaa suuhuni. Jos nyt kaloreist puhutaa nii yritän pitää ne alle 1000. Sillä mun pitäis laihtuu vähintääki kilo viikossa ku ottaa liikunnat mukaa.

Ja niistä liikunnoista viel sen verran et mul on salikortti ja pyrin käymää siel 3-5 kertaa viikos. Lisäks ratsastan muutaman kerran/viikko ja kävelen päivittäin koiran kans.

2 kommenttia: