tiistai 23. heinäkuuta 2013

Please don't hate me after that

Tuun varmaa menettää kaikki lukijat tän postaukse jälkee. En kuitenkaa haluu valehdella tääl enkä pysty kirjottaa kaikist asioista jos en oo ensin selittäny tätä. Ku oon julkassu tän nii varmistuin siitä et tuun olee ikuisesti anonyymi, en ikinä laita omaa naamaani tai nimeeni tänne. Tosin onko sillä nii väliä, en vakavasti oo ajatellu muutenkaa näyttää tätä blogii tutuille.

Taisin olla joku 15v ku ensimmäise kerra päätin et haluun kokeilla aineita. En ollu sillo ees juonu mitää, kokeillu vaa yhen ainoon kerra röökii. En muista mistä se ajatus tuli mut en päässy siit eroo. Halusin vaa kerran kokee millast on vetää nopeita, ehkä ne essot oli kaikkein suurimpan pakkomielteen.


En tuntenu ketää nistei ja mu kaverit ois varmaa saanu kohtakse jos oisin niille sanonu. En siis tehny oikee mitää asian suhtee ennenku lukion ensimmäisellä, just 16v täyttäneen. Sillon sain kuulla et yks tuttu oli laitokses just aineitte takii. Laitoin sille sit fb viestii et haluun nähä sen kuha pääsee pois. Ei se mua vakavasti ottanu mut lupas kuitenki nähä. Oli joku elo-syyskuu ku otin siihe yhteyttä ja se oli laitoksessa puol vuotta. En jaksanu nii kauaa venaa eli alotin juomisen ja dokausreissuil tutustuin ihmisii milt voisin jotai saada. 

Ei menny kauaakaa ku poltin ekaa kertaa pilvee eikä se kolahtanu yhtää. Monet sano et se johtuu ekast kerrasta mut ei se tuntunu kymmenenkää kerra jälkee. Jatkoin niitte vahvempie metsästämistä ja joskus lokakuussa sain vihdoin pirii. Ostinki sitä heti 5g ku olin saanu kokee kui perseest sen metsästämine oli. Yks mun kaveri oli mukan ostamas sitä, olin useit kertoi ollu sen kaa dokaamas ja seki oli alkanu ajattelee et haluu kokeilla.


Jo ensimmäisel kerral tiestin et tää on se mun juttu. Siit tuli aivan vitun hyvä olo, jopa parempi ku olin ajatellu. Olin ihan täynnä energiaa, kaikki oli ihan saatanan siistii enkä muista et oisin koskaa ollu nii sosiaaline. Laskut oli seuraavan aamuna iha perseestä mut silti käytin tota säännöllisesti, kerran tai pari viikossa. Juomine loppu täs vaihees. Ekat kerrat vedin suun kautta, myöhemmi nenää. Se tuntu ihan vitun kauheelta ku kitkerä myrkky alko valuu kitalakee pitki mut silti tein sitä. Täs vaihees tiesin ettei tää tuu kokeilemisee jäämää mut lupasin itteleni et ei yli 2 kertaa viikossa, ei ikinä suonee ja ei hitaita koska niihi jää helpommi koukkuu.

Liiottelemat voin sanoo et täs vois hyvi olla mun silmä puolen gramman jälkee. Pupillist tulee oikeesti tollaset lautasen kokoset ja on vitu härön näköstä ku kulkee stadissa ja tommoset tulee vastaa. Jo ekan iltana yks jätkä katto meit sillee pitkää ja totes et ollaa taidettu vetää pirii sinä iltana, ei oo ikin nähny nii laajentuneit pupillei. Aloin pelkää et kytät huomaa asian ja kuumottelinki sitä varmaa pari kuukaut :DPari kuukaut meniki tällee. Välil oli parin viikon taukoi, välil vedin vähä enemmä. Sit tuli vihdoi helmikuu ja se meiä tuttu pääs laitoksesta. Odotin sitä ku kuuta nousevaa, mul ei ollu enää mitää päällä ja tiesin et saan siltä ihan mitä tahansa haluun.

Täst eteenpäi hengasin yleensä viikoloput sen nistin luona. Ei menny kauaakaa ku rikoin ne lupaukset mitkä ittelleni tein. Piikitin ensimmäisen kerran jo saman kuun aikana, samoin ku kokeilin subuu. Sen jälkee ku heitin pirii ekan kerran hihaa en oo enää muil tavoil ottanu. Se on ihan vitun likasta, säälittävää ja narkkarimaista mut iha liia kokuttavaa. Ne nousut mitä siit tulee on ehkä paras olo ikinä. Täs vaihees ku kaikki muut teki sitä ympäril se ei ees tuntunu nii väärältä. En osaa sanoo tuntuuko nytkää ku oon piikittäny itteeni useit satoja kertoja. En mä silti haluu sitä tehä kenenkää muun ku muitte narkkareitte kans.


Täst se kunnon narkkaaminen sit alko. Subusta tuli ihan vitun paha olo ekoil kerroilla. Oksensin kaiken ulos ja olin ihan paskana. Silti jäin siihe koukuu. En osaa sanoo mikä siin on nii kokuttavaa koska 99% ihmisistä on yhtä paskan ekan kerra jälkee ku minä. Silti sitä vaa haluu lisää ja täl hetkel just subu on isoin ongelma suomes. Jotenki se henkine hyvä olo peittää sen huonon. Näin ihanii valveunii ja ku vaa makasin paikallani nii oli jotenki nii jees olo. Iha päivastane ku pirist mut silti hyvä.

1.5v mun elämä on sit menny nii. Pirii vedän enää harvoin, tänä aikana alle 3g. Subuu sitte? Yks nappi maksaa 40e ja siit riittää n. 16 kerraks. Mul on menny pelkkää subuu tuhansii euroja. Voitte siit nopeesti laskee kuinka vitusti oon sitä käyttäny. Maalis-huhtikuun aikan se piikittämine vakiintu nii et oon kai vaa 2 kertaa käyttäny jollai muul taval. Ja se oli sillo ku ei vaa ollu värkkejä ja oli pakko saada.


Välillä oon onnistunu pitää taukoja. Oon kerran kokenu subun vierotusoireet ja ne oli nii hirveet et ei enää ikinä. Sen takii oon onnistunu vähentää nii et vedän viikon ja pidän viikon tai pari taukoo. Joskus talvel onnistuin olee melkee puol vuot ilma, sit alotin taas. Mä en rehellisesti edes haluis lopettaa. Mul ei oo mitää motivaatioo siihe, en keksi yhtäkää hyvää syytä. Ok mun kroppa on iha paskas kunnossa, toho menee helvetisti rahaa, pelkään et jään kiinni, poikaystävä ei tykkää... Mut silti. Mitä ainetta tahansa vetää nii siit tulee hetkeks hyvä olo. Ja masentuneelle ees ne yhet hyvät päivät merkitsee aika paljo. Unohtamatta sitä et ruokahalu katoo kokonaa. Aineissa ollessa ajatuski ruuasta oksettaa. Jos erehtyy syömää nii on fyysisesti nii paha olo kokoaja et laatta tulee väkisin.

Mä toivon et kukaan teistä ei oikeesti kokeile aineita. Vaik mä jollai taval niit ihkutanki täs nii se on vaa karu fakta et ne vie mukanaa. Jokaset vedot tappaa pienen osan sua ja sun persoonallisuutta. Sitä huumeitte huonoo puolta ei huomaa ennenku on vetäny 10, 20, 50 kertaa. Siin vaihees ku sen huomaa ei enää haluu lopettaa. Huumeet tekee sust ihan eri ihmisen eikä millää hyväl taval. Mä oon jotenki onnistunu pitää elämästä kiinni ku kukaa muu mun läheisist ei käytä mut ne joitte koko kaveripiiri on narkkareita.... No, toiset on kuollu ja toiset muute vaa nii pohjal ku mahollista.

9 kommenttia:

 1. Samaistuin.. ite oon narkannu satunnaisesti kahen vuoden ajan. Mut ekojen kertojen jälkeen ei vaan oikeesti tiedä enään mitään parempaa. Ite kadun, että alotin, mutta jos saisin päättää ni en tekis mitää nyt toisin.. antaa ja ottaa...

  VastaaPoista
 2. Jep, ihan sama juttu.. kadun mut en tarpeeks et haluisin lopettaa kokonaa ja unohtaa vaa kaike. tosin empä tiedä oisko se ees mahollista.

  VastaaPoista
 3. mä oon jo pitkään halunnut kokeilla, mut en tiedä ketään jolta sais, eikä mulla tosin oo rahaakaan niin paljoo, että pystyisin jatkuvasti vetämään :(

  VastaaPoista
 4. En kyl suosittele ees kokeilee mut toisaalt ku saa ton ajatukse päähänsä nii ei siit kauhee helpol pääse eroo :/

  VastaaPoista
 5. miten sun poikaystäväs jaksaa kattoo tota? :o

  VastaaPoista
 6. Eihä se oikee tykkää siit ja esim. jos oon stadissa säätää aineit nii se aina pelkää et mulle sattuu jotai. Oon luvannu et lopetan jos se vaa pyytää mut eipä se koskaa oo sitä tehny. Eli ei tykkää mut ei näytä olevan nii iso ongelma et lähtis kävelee. Yks harvoist syist lopettaa ois kyl varmaa toi jätkä jos tää vetämine alkaa häiritä sitä

  VastaaPoista
 7. Mä itse voin samastua tavallaan sun tekstiin. Itse aloitinjuomisen ja polttamisen 13v ja eka huumekokeilu oli 14v. Vahvin aine jota itse vedin oli juurikin piri. Kaverit alko saamaan h-merkintöjä ja elämä päin vittua, vihdoin itekin tajusin, että mä en halua tätä. Lopetin vasta melkein 17v. Se, että oksentaa sisuksensa ulos ja on varma kuolevansa, ei ole hienoa. Itsekin sen sanoit, miksi käyttäydyt sitten näin vieläkin?

  Oikeasti on säälittävää, että me joilla on kaikki hyvin, ollaan niin vitun itsekkäitä että pakko vetää pää täyteen tavaraa. Mä tajuan miksi halusit alottaa, ja miksi jatkoit. En vain kykene ymmärtämään miksi et lopeta. Etkö vaadi itseltäsi mitään? Etkö halua osata mitään, tai olla missää hyvä? Ei ole mitään rimaa koska olet alittanut ne ja et halua edes yrittää. Etkö sä ikinä halua elämässäs saavuttaa jotain tai olla jotain?

  Kirjotan sulle rankasti koska haluan, että heräät ja tajua, että tällä menolla susta ei tule mitään. Se on vain ja ainostaan säälittävää touhua ja olet päättänyt olla epäonnistuja. Päätä olevas parempi. Voit myös jatkaa ja päättää olevas arvoton pirihuora.

  VastaaPoista
 8. gimme gimme gimme gimme myös, mulla on ollu jo monta vuotta ihan järkyttävä hinku kokeilla jotain kannabista vahvempaa mutta en tunne oikeanlaisia ihmisiä :( tyytyny vaan vetämään alkoholia ja lääkkeitä sekasin mutta eipä sekään nyt kai sen parempi vaihtoehto oo...

  VastaaPoista
 9. http://imgonnagiveallmysecretsawayy.blogspot.fi/p/tarkeeta.html

  "En haluu edesauttaa kenenkään ongelmia joten en myöskään kerro mitään laihdutusvinkkejä tai kerro mistä saa huumeita, miten saa pään sekasin."

  kyl niit löytyy jos etsii ja usein vaikkei etsiskää (essot, kannabis....) en suosittele mut en myöskää voi muitte tekemisii vaikuttaa muute ku ite kieltäytyy ite hoitamasta tai kertomasta keltä hakee

  VastaaPoista