torstai 2. toukokuuta 2013

I woke up with the sun

Nukuin iha liia pitkää mu lääkitykse (ketipinor) ansiosta ja koko aamu meni taas ohi nukkues. Vitu hauskaa. Pitäis lopettaa noi ku en saa itteeni hereille ilma 14h yöunii. Mut ilman lääkkeit en nuku ollenkaa. Ja muutenki rakastan sitä unta mitä noist tulee. Sellast sikeetä ja ihanaa ettei mua saa mitenkää hereille <3 Ku normaalisti herään kaikkii pieniinki rapsahduksii.

Joo, takas asiaan. Aamupaino oli 58kg. Mul on tosiaa viisarivaaka ja se näyttää puolen kilon välein painon ja sitä yleensä käytän. Parempi ku digitaalinen, en ala sit skitsoo jostai parinsadan gramman nousuista ku ne kuitenki kuuluu siihe normaaliin painonvaihteluun.



Tänää on just kiva päivä. Ensinnäki meil on koulus liikkaa (ainoo syy miks raahaudun sinne loppupäiväks) ja ne tunnit on yleensä iha kauhee rankkoi. Sit meen iltapäiväl salille ja illal leffaa kattoo 8-palloo. Sen jälkee sit suoraa nukkuu. Ei jää paljoo aikaa syömiselle ku oon kokoajan menossa ja leffaan otan jotai vähäkalorist mukaa. Nyt "nautin" mun aamukahvii (jota yritän opetella juomaa.. heikol menestyksel) Kuha saan tän alas meen kävelylle koiran kaa ja sit pitääki mennä kouluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti